tisdag 21 juli 2015

Första blocket

Nu är snart första blocket med cytostatika klar alltså han har fått fyra gånger. Han ska få två doser till imorgon sen far vi hem igen.

Så nu innan nästa block börjar blir det är röntgen på hjärnan för att se om det fortfarande är borta eller om de kommit ngn ny tumör vilket vi absolut hoppas att de inte gjort för då vet ja inte vad jag gör 😢

Igår träffade vi Zekes läkare som haft lite semester ett tag och hon va väldigt nöjd med han återhämtning efter operationen. Han går bra springer hyfsat bra nu och har inte förlorat talet utan de sitter som innan och han försöker så gott han kan. En del återhämtar sig inte fören ca ett år efter avslutad behandling så hon va väldigt imponerad på honom.
Vi är otroligt glada för de men vågar inte ropa hej en eftersom det är 12 behandlingar kvar och x antal röntgen och lite operationer som ska göras innan vi vet vad de blir av de hela.

Om du vill veta lite mer om vad som händer i vårat liv både me Zeke o så klart våran andra son Dennis och allt annat runt omkring så rekommenderar jag dig att följa mig på instagram. Sazzacatch heter jag där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar