lördag 12 september 2015

Skönt med knapp o ny mat

I torsdags kom vi hem från sjukan och en så länge inga blåsor i munnen o läpparna. Fick byta sondmat till honom i veckan oxå till en mildare sort så att hans mage inte ska behöva arbeta så mycke då han började få blod i avföringen och den va väldigt lös.. Tarmarna orkar väl inte riktigt ta upp det den ska riktigt.

Och redan nu så har vi märkt att de blivit lite bättre så de känns skönt så han inte fräter sönder sig mer i blöjpartiet nu.

Han verkar även nöjd o glad o slippa ha pegen hängandes från magen. När han vaknar på morgonen så har han lite bekymmer o säger slang o då berättar ja att den är borta du har en knapp nu då skiner han upp o säger knapp. Han visar stolt upp den när man frågar honom om den och går till och med me på att vara utan tröja lite nu vilket han absolut inte vile när han hade pegen. Han verkar inte heller ha speciellt ont utav knappen så de käns väldigt skönt tycker jag. Så överlag har det bara varit positivt och han e mer rörlig.

Nu hoppas vi på en vecka hemma för att sen upp på den starkaste av hans behandlingar. Sist han va på den så blev vi inlagda i nästan en vecka då han va så dålig så vi få väl se hur de blir denna gång.
Efter den behandlingen kommer dom göra en ny MR.

Har pratat med läkaren med då jag misstänker att han är ljudkänslig och det sa hon att det är mycke möjligt. Det brukar vara som ett eko inne i huvudet efter en sån här operation. Men de ska försvinna med tiden. Så de håller vi tummarna för. Kommer bli jobbigt för honom sen när han ska tillbaka till dagis annars om dom inte gör ngt åt miljön där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar