lördag 10 oktober 2015

MR o hörselkontroll

I torsdags va de dags för magnetröntgen.
Vi kom lite tidigt till sjukhuset men de gjorde inget för dom satte nålen så gott som med en gång.
Men denna gång dom satte nålen va lite läskig för direkt den va intryck så försvann Zeke. Han slocknade. Så hon som stack honom kollade pulsen och blev lite nervös över vad som hände.
Men till slut fick vi väck på han igen så då vart de fullt ös fram till sövningen.
Sövningen funkade bra han somnade lugnt och fint i min famn.

Han skulle sövas vid elva men dom låg bra till både på röntgen och narkosen så han sövdes runt halv elva kanske.
Vi gick ner till cafeterian o köpte lite sallad o åt sen gick vi in till ett par kompisar på avdelningen som va där med sin son och satt och pratade lite till telefonen ringde runt halv tolv o dom sa att Zeke va klar och uppe på avdelningen. Så då gick vi dit.
Runt ett tiden vaknade han tror ja och strax därefter så kom clownerna in på rummet så då blev de liv i luckan till nästan kl två. De e så skönt med clownerna när dom kommer o livar upp stämningen lite och leker och håller igång med barnen. Men får en liten brejk själv vilket kan behövas ibland.Fick veta att Zeke hade för dåliga blodvärden för att köra igång cytostatikan på måndag så den blev framflyttad till tisdag eventuellt om proverna e bra på måndag då hans benmärg måste börja producera egna trombocyter innan dom kan gå påt igen.

Kl 14.30 va vi nere på öronmottagningen och fick även där komma in tidigare och dom tyckte allt verkade bra fortfarande så sen va de bara te o bege sig hemåt.

Nu är de bara den långa långa väntan på att få röntgensvaret...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar