fredag 4 december 2015

Låga värden

Febern försvann under kvällen igår och ingen mer feber på hela natten då jag kontrollerade det regelbundet. Såva en hel natt är överskattat. Hålla koll på de ena o de andra både dagtid o nattetid.

Imorse bar de iväg för o ta prover och han va inte riktigt med på noterna men satt snällt i stolen och väntade men händerna var fastklistrade bakom ryggen. Men så fort sticker är klart så sitter han snällt medan båda rören fylls. Idag va de ju även crp som skulle tas tack vare gårdagens feber.

I eftermiddag ringde Malin o berättade provsvaren. Hon frågade först om han va trött. O visst lite trött har han varit men endå hållt igång rätt bra. Sen sa hon att hans hb va nere på 65 igen så de va ju inte så bra. Men då de är väldigt storm där uppe så skulle vi avvakta till imorgon o komma upp o få blod. Får se om trombocyterna går ner mer så dom oxå behövs fyllas på. Dom va på 62 idag.
Vita va under 1 o neutrofila 0.3 så just nu är han väldigt infektionskänslig.
Får se va proverna visar imorgon o att han blir piggare av lite blod.
Ska även be dom hjälpa till tvätta iordning knappen då han är väldigt röd o dan däromkring just nu. Men förmodligen för att han  har dåliga blodvärden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar