lördag 9 april 2016

Blöja napp o hål i magen

I torsdags bestämde vi att de va dags sluta med nappen. Vi har inte velat göra de innan nu när han haft behandling och allt utan nu när magnetröntgen och allt va klart för denna gång så passade vi på.
I torsdags va de inga problem. De tog ju lite längre tid att somna för då kom han ju på att man kan leka i sängen istället. Men han frågade inte om beppen alls. Han vaknade mitt i natten som vanligt oxå men då frågade han inte heller om den. Först morgonen frågade han var beppen va men ja sa bara att den är borta du e en stor kille nu så de va han nöjd med.

Sen igår fungerade de att vara utan blöja hela dagen både kiss o bakvägen kom på toaletten så han va jättenöjd.
På kvällen va de dags igen för o lägga sig utan napp o de gick lika bra då så jag hoppas de håller i sig nu.

Denna vecka när han varit på dagis så har han fått bekymmer om varför alla andra har hår och inte han. Dom flesta han träffat på sjukhuset har ju oxå varit utan hår så då har han ju inte sett de som annorlunda men nu när han är på dagis så är det ju bara han som är utan. Jag försöker förklara att han kommer få hår sen men vet inte riktigt om han förstår allt man säger en.

Hålet på magen läker rätt fint med tycker jag. Har bytt tejpen varje dag o de kommer ju lite gegg men det är inte så konstigt har ju endå varit ett hål rakt in i magsäcken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar