torsdag 21 april 2016

Svar på MR + annat


Idag va vi upp till Linköping och fick svar på magnetröntgen och dom andra proverna och allt såg lika bra ut som sist.
Alla inre organ fungerar fortfarande som dom ska och visar fint på proverna.
Dom är väldigt imponerade på hur lite "skada" Zeke och hans kropp verkar tagit i dagsläget eftersom det är väldigt tuff behandling han fått.  Men sen är det ju så klart svårt att veta en hur det kommer se ut framöver då det fins många sena komplikationer man kan få av domma behandlingar.

Det enda som vi vet nu är är att han har fortfarande ont i sina ben och fötter och är stundvis halt. Men det ska vi och dom ha lite extra koll på så det inte blir värre men det är förmodligen cytostatikan som är anledningen till detta.
Så det blir nog till att ha med vagnen ennu ett tag framöver eftersom det blir värre när han anstränger sig för mycke och det blir tufft för en annan te o gå o bära på han då han faktiskt börjar få tillbaka sina gosekinder och sitt hull igen. Han är snart uppe på vikten han hade när allt satte igång.

Nästa gång vi ska upp blir i juli och då är det ett helt team som ska träffa honom och göra ennu fler undersökningar av alla möjliga slag.
Men innan dess så blir det hörselkontroll jallefall som vi vet om. Sen får vi se.

Imorgon ska vi till bvc på 3 års kontroll. Ska bli spännande och se va dom säger om honom och om han håller sin kurva och det trots de som hänt. Hon vi har på bvc har vare jättebra under denna tiden och ringt flera ggr och frågat hur de går med Zeke och oss och haft koll på hur vi mår.

1 kommentar:

  1. Nå ble jeg glad,Så fint at det var bra ��❤️
    Han er så god lille Zeke��

    Renate

    SvaraRadera