fredag 12 augusti 2016

Hjärntumör igen?

I tisdags tog Z en lång såvmorgon, han gick inte upp fören halv tio. När han väl kom upp och gick in i tv rummet där jag o D satt o kollade på sommarlovs morgon så va han alldeles hängig och läpparna var preses vita på honom och han va blek i ansiktet. Han kom o satte sig hos oss i soffan. Han satt där en stund o rätt va de va så slocknade han bara. Sen vaknade till för att sedan slockna igen x antal gånger. Spy säger han sen så jag springer o hämtar en spypåse men inget händer. Han säger då att han vill gå lägga sig i min säng. Lägger han där o ringer vårdcentralen för att se vad jag ska göra då vi ska tillhöra dom nu igen.
Åk in till akuten får ja som svar. 
Sagt o gjort en resa till Västervik blev de. 
Han undersöks och först misstänkte dom att en ny tumör va på gång. Men då magnetröntgen i juli inte visade några tecken på det så tyckte dom att vi ska avvakta nu till nästa planerad röntgen som är i oktober. Tog även blodprover då jag va lite inne på om han hade blodbrist med tanke på dom vita läpparna. Men tack o låv visade dom helt ok. Inte perfekta men ok.

På onsdagen va de dags igen för en tripp till Västervik så vi hade planerad tid med Z läkare han ska ha där nu. Fler undersökningar gjordes o fler prover togs plus att på onsdagen va Z som vanligt igen och visade inga tecken på att vara dålig. 
Idag har han oxå varit som vanligt, så vi hoppas att han bara hade en dålig dag så det inte är något skit som visar sig i oktober på röntgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar