söndag 1 november 2015

Lider

Då Zeke hade svårt att kissa o sånt igår då han har så ont i både snopp o rumpa utav cytostatikan så kissade han jättedåligt igår. Vi försökte med bad o allt möjligt för att få de att funka men de kom bara lite små skvättar varje gång o ett gallskrik.
Så på inatt vaknade han o hade ont i magen så tog in han till duschen och ställde han i den och spolade på honom så till slut kom det massa kiss men jäklar vad han skriker och lider varje gång.
Så idag har de blive många duschar för honom så han får ut sitt kiss.
Nu vid nio tiden vaknade han utav att han kissade i blöjan så han va jätteledsen men de va ju bra att de kom ut.
Han har fullt med blåsor i munnen o läpparna så nu e han preses blodig om läpparna och vill helst ha nappen hela tiden. Förstår inte varför riktigt för ja tycker nog att de borde göra ondare.
Och nu när han inte äter så blir de konstant sond matning och då blir de irriterat runt hans knapp så nu läcker det magvätska runtomkring och då får han ennu mer ont där då det är lite frätande.
Så bara te o smörja och hålla rent på alla möjliga ställen nu så de blir ett slut på detta.
Denna cytostatika som orsakar allt detta ska han bara få en gång till nu o de e nästa vecka då e Zekes sista högdos.

Sen går vi in i den tuffaste behandlingen med dom värsta sorterna han får som gör han dålig på annat vis typ som svårt och gå och dåliga blodvärden och infektioner osv. Men han slipper jallefall ha en upp fräten snopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar