måndag 28 september 2015

Block 2 avslutat

Sådär ja. Förra veckan va vi uppe på sista 6 doserna som ingick i andra blocket.
Två doser om dagen måndag tisdag onsdag.
När han fick sista dosen på tisdagen så fastnade han i stolen med droppslangen så nålen i porten slets ut så det blev lite akut att sätta i en ny nål utan bedövning för att det inte får ligga cyt i slangen som går in i venen.
Han fick även lite cyt på huden och innan för huden mellan den och porten. Så på med massa sprit o tvätta o ha koll på inget hände med huden.
Så onsdagen fick han en spiral på droppslangen så den e lite mer elasktisk. Han brukar ha de i vanliga fall men då domma doser bara tar 1.5 timmar om dagen o sen inget dropp som kör ut cellgifterna så dom tyckte de inte skulle behövas. Men där hade dom fel.

Zeke äter fortfarande mat tack o låv de e så skönt att han sitter o pillar lite när vi äter och får i sig lite allt möjligt. Doch är de fortfarande jobbigt med avföringen då den e stenhård när han äter vanligt. Men vi ger han movicolet mot det.

Igårkväll vaknade Zeke o va jättegrinig o iskall hela han så va bara til o ta ner honom till våran säng så fick han såva med oss. Funderar på om blodvärdena börjar bli taskiga då han va väldigt svårväckt imorse och ögonen är ganska så hängiga på han. Blir te o såva lite middag idag så han orkar med dagen.
Va o tog prover imorse så få se i eftermiddag vad dom visar. Hoppas på att dom vita håller sig bra då vi började med neupogenet (stavning) i lördags.

Nästa vecka är det dax för magnetröntgen och hörselkontroll igen innan man börjar på block nr 3 som är på ytterligare två månader.

Och gott folk ni glömmer inte att kolla på cancergalan ikväll på 5an kl 20.00

Går även skänka pengar till barncancerforskningen genom Zekes egna insamling


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar