måndag 21 december 2015

2015-12-17

Råkade publicera detta i min blogg så skrev datumet i rubrikfältet..

Då är snart denna dagen slut
Zeke ligger o såver. Som vanligt med feber när vi är här uppe. Antingen av cytostatikan lr oxå för han är så förkyld.
Har varit en skön dag här uppe på förmiddagen va de lite livat då Zeke och en till kille (som jag inte skriver namn på fall inte föräldrarna vill) fick öppna två mega stora julklappar som var till avdelningen. O där i fanns de två eldrivna bilar som barnen på avdelningen ska få ha och leka med.
Sen på eftermiddagen så hade dom flesta åkt hem va bara Zeke och en patient till så blev väldigt tyst o stilla. Men Zeke ha tittat film o haft de mysigt.
Han har dock slutat äta igen. Äter varken klubba lr macka. Så fick ge lite i knappen bara för han ska få i sig lite.
Ska snart tempa honom igen o se vilket håll de går åt.
För övrigt har han blivit ganska duktig med toaletten nu oxå. Vi har inte engagerat oss i de då han oftast har dropp och då rinner de bara rakt igenom. Men inatt va han uppe två gånger o kissade på toaletten och har även varit flera gånger idag på dagen oxå.
Hemma funkar de ju lättare då han inte får i sig dropp. Så kommer inte lägga så mycke energi på detta fören behandlingarna är över. Men vill han kissa o så på toan så får han ju så klart de.
Man får ta saker lite som dom kommer när livet inte blev som man tänkt helt enkelt. Är som sagt glad att han finns kvar hos oss och så få man ta de som de är i den takt de blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar